Областен кръг на олимпиада по физика, 19.02.2022г.

Учениците от Първа състезателна група (VII клас) класирани на Областен кръг на олимпиада по физика ще се явят в 121 СУ „Георги Измирлиев” и 73 СУ „Владислав Граматик”.

За провеждане на олимпиадата е създадена следната организация:

  1. Ученици, разполагащи със „зелен сертификат” (преболедували, ваксинирани или валиден тест за антитела), трябва да се явят в сградата на съответното училище не по-късно 13:15 часа. Необходимо е учениците да носят съответния документ разпечатан на хартия.
  2. Ученици, които НЕ разполагат със „зелен сертификат” трябва да носят попълнена декларация за информирано съгласие, за да бъдат тествани с щадящи тестове за COVID-19. Необходимо е да се явят в съответното училище не по-късно от 13:00 часа.
  3. Допускат се ученици без тестване, които разполагат с валиден документ за отрицателен PCR тест за COVID-19 (срок на валидност 72 часа) или за отрицателен бърз антигенен тест (срок за валидност 48 часа). Документите се носят лично от ученика разпечатани на хартия.
  4. Всеки ученик трябва да носи документ за самоличност.
  5. Учениците да носят със себе си пергел, линия, транспортир, непрограмируем калкулатор, молив, син химикал. Не се допуска размяна на пособия между учениците по време на олимпиадата.
  6. Не се допуска да участва в олимпиадата по физика ученик, който при тестване в училище е показал положителен тест за COVID-19. Той веднага напуска сградата на училището. Препоръчваме придружителите на учениците (родители, учители и др.) да изчакат резултатите от тестването.

Екипът на 121 СУ „Георги Измирлиев“ пожелава успех на всички участници!